Autorijschool X-vier

(1 klantbeoordeling)

Lees meer over Autorijschool X-vier.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool X-vier is 41%, 46 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Begin je met rijles bij Autorijschool X-vier? Het afrijden is dan bij een van de 2 CBR-locaties: Haarlem, Barendrecht.

Beste auto theorieboek, theorie oefenen & kortingen

Geld besparen op je auto rijbewijs? Check de links heronder! Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool X-vier.

Deze rijschool vind je in Rotterdam. Dit zijn de adresgegevens: Verlengde Motorstraat 270, 3075NL Rotterdam. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer (010) 484 23 28, of 06 41 24 99 85. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 243283790000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 5275A1.

Waar bezoek ik Autorijschool X-vier (route & kaart)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de buurt van Rotterdam.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Rotterdam. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool PiccoBello en Autorijschool Arie van Deventer.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool X-vier

Slagingspercentage

41

Aantal examens

46

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 41 24 99 85

Adres

Verlengde Motorstraat 270

Postcode

3075NL

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem, Barendrecht

KvK-nummer

243283790000

Rijschoolnummer

5275A1

1 review for Autorijschool X-vier

1.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Franksunatra

    Ik wil niet veel zeggen maar zaterdag 05/06/2021 had de instructeur in de grijze audi met 185 of 158 in zijn kenteken een slechte dag..
    Deze zo genaamde pro zwalkte over de weg,haalde met 100km per uur in waar je 50 mag en zwalkte zijn audi er weer snel tussen.
    Bumperkleven,en grote gaten laten vallen waarna weer veel te snel inhalen om bij te komen,opschuiven naar een andere rijbaan omdat je met andere dingen bezig bent of gewoon geen zin hebben om geconcentreerd te rijden…
    Deze eikel was kortom een gevaar op de N211 /A4…wat een lul..

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo