Autorijschool Tarhan

Ontdek alles over Autorijschool Tarhan.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Tarhan ligt op 32%, 41 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Ga je van start met les bij Autorijschool Tarhan? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR locaties: Rotterdam*. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek auto of scooter.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Tarhan.

Deze rijschool is gevestigd in Schiedam. Hierbij de adresgegevens: Reaumurstraat 71, 3112VN Schiedam. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: m.tarhan@caiway.nl. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 24 59 39 85, of 06 24 62 69 28. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: tarhan.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 591202230000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 3160H8.

Waar bezoek ik Autorijschool Tarhan (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Alle andere rijscholen in Schiedam.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Schiedam. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Wim van den Berg en Autorijschool Olympic.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Tarhan

Slagingspercentage

32

Aantal examens

41

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

m.tarhan@caiway.nl

Telefoon

06 24 59 39 85

Telefoon-nr

06 24 62 69 28

Website

tarhan.nl

Adres

Reaumurstraat 71

Postcode

3112VN

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

591202230000

Rijschoolnummer

3160H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Tarhan”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo