Flexdrive Autorijschool

Alle gegevens over Flexdrive Autorijschool.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Flexdrive Autorijschool ligt op 13%, 8 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Kies je voor les bij Flexdrive Autorijschool? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR locaties: Barendrecht. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het theorieboek voor de scooter, auto of motor.

Telefoonnummer en contactgegevens van Flexdrive Autorijschool.

Je vindt deze rijschool in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Van Galenstraat 78, 3031TE Rotterdam. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 18 48 34 22. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 869707200000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 9454Z6.

In welke plaats zit Flexdrive Autorijschool precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige rijscholen in de regio Rotterdam.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Rotterdam. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Dooley en Rijles.nu.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Flexdrive Autorijschool

Slagingspercentage

13

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 18 48 34 22

Adres

Van Galenstraat 78

Postcode

3031TE

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

869707200000

Rijschoolnummer

9454Z6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Flexdrive Autorijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo