Rijschool TopDrivers

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool TopDrivers.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool TopDrivers ligt op 100%, 1 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Lessen volgen bij Rijschool TopDrivers? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR locaties: Rotterdam*. Binnenkort je theorie behalen? Ontdek hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool TopDrivers.

De school is te vinden in Rotterdam. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Postbus 51089, 3007GB Rotterdam. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 0627404113. Het KvK-nummer van deze school is: 89553640. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1476F4.

Waar zit Rijschool TopDrivers (kaart, routebeschrijving)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere rijscholen in de regio Rotterdam.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: B.K. Verkeersschool en Rijschool Pion.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool TopDrivers

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0627404113

Adres

Postbus 51089

Postcode

3007GB

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

89553640

Rijschoolnummer

1476F4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool TopDrivers”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo