Rijschool E Achter B

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool E Achter B.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool E Achter B is 80%, 142 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs BE). Praktijkles volgen bij Rijschool E Achter B? Je rij-examen doe je bij één van de 3 examenlocaties van CBR: Amsterdam, Utrecht, Leusden. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorie boek scooter of auto.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijschool E Achter B.

Je vindt deze rijschool in Zeist. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Dr. A. Kuyperlaan 46, 3705HM Zeist. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: info@rijschooleachterb.nl. Bellen? Het telefoonnummer is: (030) 695 52 98, of 06 50 66 72 03. De school heeft een eigen site met meer informatie: rijschooleachterb.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 302018330000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 3186U8.

Waar vind ik Rijschool E Achter B precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Zeist.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Zeist. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Van den Berg en Hartemink Verkeersopleidingen B.V..

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool E Achter B

Slagingspercentage

80

Aantal examens

142

Auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschooleachterb.nl

Telefoon

(030) 695 52 98

Telefoon-nr

06 50 66 72 03

Website

rijschooleachterb.nl

Adres

Dr. A. Kuyperlaan 46

Postcode

3705HM

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Utrecht, Leusden

KvK-nummer

302018330000

Rijschoolnummer

3186U8

Reviews

0.0
0
1
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Fedde Jorritsma

    Fijne specialist voor het aanhanger rijbewijs. Duidelijk en ferm, vriendelijk en bemoedigend op de juiste momenten. Ik zou het aanraden aan ieder die zijn e achter b wil behalen.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo