Rijschool Blijbewijs

Alle gegevens over Rijschool Blijbewijs.

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Blijbewijs ligt op 75%, 4 personen legden examen af (rijbewijs AVB). Start je met les bij Rijschool Blijbewijs? Je examen doe je bij een van de 2 examenlocaties van CBR: Utrecht, Leusden. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool Blijbewijs.

Deze school heeft een vestiging in Doorn. De adresgegevens: Putter 5, 3941NS Doorn. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 24 62 21 27. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 648267750000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 4541F1.

Waar vind je Rijschool Blijbewijs (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in de regio Doorn.

Klik hier voor alle Rijscholen in Doorn. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Motorrijschool Frank Van Gerwen en Motorrijschool Hallo Moto.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Rijschool Blijbewijs

Slagingspercentage

75

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 24 62 21 27

Adres

Putter 5

Postcode

3941NS

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht, Leusden

KvK-nummer

648267750000

Rijschoolnummer

4541F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Blijbewijs”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo