Autorijschool Primera

Lees meer over Autorijschool Primera.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Primera ligt op 62%, 55 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Lessen volgen bij Autorijschool Primera? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR locaties: Utrecht. Zo snel mogelijk je theorie certicaat halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool Primera.

Je vindt deze school in Zeist. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Brugakker 4117, 3704ZC Zeist. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 30 59 93 35. Ze hebben een eigen site, hierbij het adres: rij-primera.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 302031540000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 3060U8.

Waar bezoek je Autorijschool Primera?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere scholen in Zeist.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Zeist. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Drive with Joy en Rijschool Martijn Diks.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Primera

Slagingspercentage

62

Aantal examens

55

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 30 59 93 35

Website

rij-primera.nl

Adres

Brugakker 4117

Postcode

3704ZC

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

302031540000

Rijschoolnummer

3060U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Primera”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Drive with Joy

Drive with Joy

Rijschoolspecialist.nl
Logo