Autorijschool Primera

Alle informatie over Autorijschool Primera.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Primera ligt op 43%, 89 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Kies je voor les bij Autorijschool Primera? Dan kun je kiezen uit 1 CBR examenlocaties: Utrecht.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool Primera.

De school heet een locatie in Zeist. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Brugakker 4117, 3704ZC Zeist. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 30 59 93 35. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: rij-primera.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 302031540000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3060U8.

Waar vind ik Autorijschool Primera (route & kaart)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Zeist.

Klik hier voor meer Rijscholen in Zeist. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Geslaagd en E.J. de Kruijf Autorijschool.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Primera

Slagingspercentage

43

Aantal examens

89

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 30 59 93 35

Website

rij-primera.nl

Adres

Brugakker 4117

Postcode

3704ZC

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

302031540000

Rijschoolnummer

3060U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Primera”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo