Rijschool Paul de Jongh

Op deze pagina lees je alles over Rijschool Paul de Jongh.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Paul de Jongh ligt op 37%, 27 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Ga je voor lessen bij Rijschool Paul de Jongh? Dan heb je de keuze uit 4 examenlocaties van het CBR: Eemnes, Utrecht, Leusden, Tiel. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het beste auto theorieboek.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Paul de Jongh.

Deze rijschool heeft een locatie in Zeist. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Dr. A. Kuyperlaan 5, 3705HL Zeist. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 0653335459. Het KvK-nummer van deze rijschool is 86771051. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2314X1.

Wat is de locatie van Rijschool Paul de Jongh (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Zeist.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Zeist. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersschool Maya en Autorijschool Melgers t.h.o.d.n. LesGO.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Paul de Jongh

Slagingspercentage

37

Aantal examens

27

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0653335459

Adres

Dr. A. Kuyperlaan 5

Postcode

3705HL

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes, Utrecht, Leusden, Tiel

KvK-nummer

86771051

Rijschoolnummer

2314X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Paul de Jongh”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo