Commection

Alle informatie die je nodig hebt over Commection.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Commection is 68%, 44 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs C). Wil je je goed voorbereiden op je rijlessen? Ga direct aan de slag met online theorie-training. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Begin je met rijles bij Commection? Voor het afrijden heb je keus uit 1 CBR afrijdlocaties: Meppel.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Commection.

Deze rijschool vind je in Wanneperveen. Hierbij de adresgegevens: Weth. Huismanstraat 12, 7946BE Wanneperveen. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 454 020 33. Het KvK-nummer van de rijschool is: 503142460000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 3603Z6.

Waar vind ik Commection (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere scholen in de buurt van Wanneperveen.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Wanneperveen. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Piet Gons Rijopleidingen en Rijschool A. Hendriks.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Commection

Slagingspercentage

68

Aantal examens

44

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 454 020 33

Adres

Weth. Huismanstraat 12

Postcode

7946BE

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

503142460000

Rijschoolnummer

3603Z6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Commection”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo