Auto- en Motorrijschool Han Visscher

Op deze pagina vind je alles over Auto- en Motorrijschool Han Visscher.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto- en Motorrijschool Han Visscher is 50%, 24 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Ga je lessen volgen bij Auto- en Motorrijschool Han Visscher? Dan heb je de keuze uit 1 examenlocaties: Meppel.

Auto theorieboek, online oefenen & rijles aanbieding

Voordelig je autorijbewijs halen? Bekijk de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio!

Contactgegevens, adres en overige informatie over Auto- en Motorrijschool Han Visscher.

De rijschool is te vinden in Meppel. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Nijeveenseweg 25, 7942JJ Meppel. Bellen? Het telefoonnummer is 052 2257 204, of 06 53 10 51 07. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 040717750000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 1711F3.

In welke plaats zit Auto- en Motorrijschool Han Visscher precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Meppel.

Bekijk alle Rijscholen in Meppel. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: rijschool Arne schulz en Autorijschool Maher.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Auto- en Motorrijschool Han Visscher

Slagingspercentage

50

Aantal examens

24

Auto

Beschikbaar

Telefoon

052 2257 204

Telefoon-nr

06 53 10 51 07

Adres

Nijeveenseweg 25

Postcode

7942JJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

040717750000

Rijschoolnummer

1711F3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto- en Motorrijschool Han Visscher”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Auto- en Motorrijschool Han Visscher
Auto- en Motorrijschool Han Visscher

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo