Autorijschool Kruidhof

Alle gegevens over Autorijschool Kruidhof.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Kruidhof is 67%, 201 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Autorijschool Kruidhof biedt ook beroepsopleiding(en) aan: heftruck, taxi, tractor. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook les met een automaat personenauto. Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto, bromfiets, tractor. Kies je voor les bij Autorijschool Kruidhof? Dan kies je uit 2 examenlocaties van het CBR: Meppel, Zwolle. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Contact & telefoon van Autorijschool Kruidhof.

Deze school heeft een locatie in Nieuwleusen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Hoefblad 36, 7711NE Nieuwleusen. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op (0529) 48 46 55, of 06 13 44 55 35. Voor meer info check je de eigen site van de rijschool, rijschoolkruidhof.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 050689680000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 1175A8.

In welke plaats zit Autorijschool Kruidhof (routebeschrijving en kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Nieuwleusen. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: L. van der Klok t.h.o.d.n. NXXT en Rijschool Rosman.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Kruidhof

Slagingspercentage

67

Aantal examens

201

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Tractor

Beschikbaar

Tractortheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0529) 48 46 55

Telefoon-nr

06 13 44 55 35

Website

rijschoolkruidhof.nl

Adres

Hoefblad 36

Postcode

7711NE

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel, Zwolle

KvK-nummer

050689680000

Rijschoolnummer

1175A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Kruidhof”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo