Autorijschool Kruidhof

Alles over Autorijschool Kruidhof.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Kruidhof is 61%, 272 personen legden examen af (rijbewijs B). Autorijschool Kruidhof verzorgt ook beroepsopleiding(en), heftruck, taxi, tractor. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: auto, bromfiets, tractor. Ga je voor rijles bij Autorijschool Kruidhof? Je examen doe je bij een van de 2 CBR-locaties: Meppel, Zwolle. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook rijles met een automaat personenauto. Heb je je theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorie boek motor of auto.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool Kruidhof.

De rijschool is te vinden in Nieuwleusen. De adresgegevens zijn als volgt: Hoefblad 36, 7711NE Nieuwleusen. Dit is het e-mailadres van de rijschool: info@rijschoolkruidhof.nl. Het telefoonnummer van de rijschool is (0529) 48 46 55, of 06 13 44 55 35. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, rijschoolkruidhof.nl/. Het KvK-nummer van de school is: 050689680000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1175A8.

In welke plaats vind ik Autorijschool Kruidhof (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere rijscholen in de regio Nieuwleusen.

Klik hier voor meer Rijscholen in Nieuwleusen. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Dijk en Rijschool Suzan.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Kruidhof

Slagingspercentage

61

Aantal examens

272

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Tractor

Beschikbaar

Tractortheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolkruidhof.nl

Telefoon

(0529) 48 46 55

Telefoon-nr

06 13 44 55 35

Website

rijschoolkruidhof.nl

Adres

Hoefblad 36

Postcode

7711NE

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel, Zwolle

KvK-nummer

050689680000

Rijschoolnummer

1175A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Kruidhof”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo