Autorijschool Kruidhof

Alle gegevens over Autorijschool Kruidhof.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Kruidhof ligt op 65%, 163 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Autorijschool Kruidhof verzorgt ook beroepsleiding(en): heftruck, taxi, tractor. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: auto, bromfiets, tractor. Een goede voorbereiding tref je gewoon vanuit huis. Begin met online theorie examens om je optimaal voor te bereiden. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool Kruidhof? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 2 CBR locaties: Meppel, Zwolle. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Kruidhof.

Je vindt deze rijschool in Nieuwleusen. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Hoefblad 36, 7711NE Nieuwleusen. Neem contact op per e-mail via: [email protected]. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer (0529) 48 46 55, of 06 13 44 55 35. De school heeft een eigen site: rijschoolkruidhof.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 50689680000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1175A8.

Waar bezoek ik Autorijschool Kruidhof?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere rijscholen in de regio Nieuwleusen.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Nieuwleusen. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool De Wit en Auto en motorrijschool 100 %.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Autorijschool Kruidhof

Slagingspercentage

65

Aantal examens

163

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Tractor

Beschikbaar

Tractortheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0529) 48 46 55

Telefoon-nr

06 13 44 55 35

Website

rijschoolkruidhof.nl

Adres

Hoefblad 36

Postcode

7711NE

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel, Zwolle

KvK-nummer

50689680000

Rijschoolnummer

1175A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Kruidhof”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo