Rijschool Westerveld

Alle gegevens van Rijschool Westerveld.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Westerveld ligt op 67%, 98 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: motor, auto, bromfiets. Ga je voor les bij Rijschool Westerveld? Dan heb je de keus uit 2 examenlocaties van het CBR: Hoogeveen, Meppel. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het auto theorieboek.

Contact & telefoon van Rijschool Westerveld.

Deze school is gevestigd in Meppel. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Weerddwarsstraat 11, 7941XN Meppel. Dit is het e-mailadres van deze school: info@rijschoolwesterveld.nl. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (0522) 24 77 93, of 06 54 29 69 47. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: rijschoolwesterveld.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 040575850000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0317A8.

Waar vind ik Rijschool Westerveld precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Meer rijscholen in de regio Meppel.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Meppel. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool Het Zicht en Autorijschool Luc Hooghwerff.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Westerveld

Slagingspercentage

67

Aantal examens

98

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolwesterveld.nl

Telefoon

(0522) 24 77 93

Telefoon-nr

06 54 29 69 47

Website

rijschoolwesterveld.nl

Adres

Weerddwarsstraat 11

Postcode

7941XN

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen, Meppel

KvK-nummer

40575850000

Rijschoolnummer

0317A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Westerveld”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo