L.I.E.F. (Leren In Een Flits)

Alle informatie over L.I.E.F. (Leren In Een Flits).

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van L.I.E.F. (Leren In Een Flits) is 60%, 47 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij L.I.E.F. (Leren In Een Flits)? Je kiest uit een van de 2 examenlocaties van CBR: Meppel, Emmeloord. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het auto rijbewijs.

Contact- en adresgegevens van L.I.E.F. (Leren In Een Flits).

De school heet een locatie in Sint Jansklooster. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? De Stelling 1, 8326DH Sint Jansklooster. Bellen? Het telefoonnummer is 06 10 21 69 65. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 856037590000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 1799X4.

Waar bezoek ik L.I.E.F. (Leren In Een Flits) (kaart en route)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Sint Jansklooster.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Sint Jansklooster. Check ook deze twee rijscholen: autorijschool Boeve en RijsKool.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: L.I.E.F. (Leren In Een Flits)

Slagingspercentage

60

Aantal examens

47

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 10 21 69 65

Adres

De Stelling 1

Postcode

8326DH

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel, Emmeloord

KvK-nummer

856037590000

Rijschoolnummer

1799X4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “L.I.E.F. (Leren In Een Flits)”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

L.I.E.F. (Leren In Een Flits)
L.I.E.F. (Leren In Een Flits)

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo