Rijschool Faber

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Faber.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Faber is 64%, 33 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Start je met rijles bij Rijschool Faber? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 CBR locaties: Meppel. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool Faber.

Deze school heeft een vestiging in Meppel. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Weerdstraat 55, 7941XK Meppel. Mailen? Hierbij het e-mailadres info@rijschoolfaber.nl. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 55 33 68 24. De rijschool heeft een eigen website: rijschoolfaber.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 638281540000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1354U3.

Waar vind je Rijschool Faber?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere scholen in Meppel.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Meppel. Check ook deze rijscholen: Rijonderwijs-Meppel en rijschool Arne schulz.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Faber

Slagingspercentage

64

Aantal examens

33

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolfaber.nl

Telefoon-nr

06 55 33 68 24

Website

rijschoolfaber.nl

Adres

Weerdstraat 55

Postcode

7941XK

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

638281540000

Rijschoolnummer

1354U3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Faber”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo