Autorijschool Nico ten Kate

Alle gegevens over Autorijschool Nico ten Kate.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Nico ten Kate ligt op 79%, 56 personen deden examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Start je met les bij Autorijschool Nico ten Kate? Je kiest uit 1 examenlocaties van CBR: Meppel. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorieboek, online oefenen & rijles aanbiedingen

Geld besparen op je autorijbewijs? Check de links heronder! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan!

Welk keurmerk(en) heeft de school?

Deze school beschikt over een VRB-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool Nico ten Kate.

De school heeft een vestiging in Meppel. Dit zijn de adresgegevens: Zuiderlaan 199, 7944EE Meppel. Mailen? Hierbij het e-mailadres [email protected]. Het telefoonnummer van de rijschool is 0522-244366, of 06-57340906. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: nicotenkate.nu. Het KvK-nummer van deze school is 541942290000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6494U1.

In welke plaats vind ik Autorijschool Nico ten Kate (kaart, routebeschrijving)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de buurt van Meppel.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Meppel. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: RijScholing en Peter Bonte Auto- motorrijschool.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool Nico ten Kate

Slagingspercentage

79

Aantal examens

56

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

0522-244366

Telefoon-nr

06-57340906

Website

nicotenkate.nu

Adres

Zuiderlaan 199

Postcode

7944EE

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

541942290000

Rijschoolnummer

6494U1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Nico ten Kate”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Nico ten Kate
Autorijschool Nico ten Kate

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo