Autorijschool Nico ten Kate

Alle gegevens van Autorijschool Nico ten Kate.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Nico ten Kate ligt op 78%, 46 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Deze school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool Nico ten Kate? Dan kun je kiezen uit 1 CBR-afrijdlocaties: Meppel.

Heeft de rijschool keurmerken?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan verschillende strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Autorijschool Nico ten Kate.

De school is te vinden in Meppel. Hierbij de adresgegevens: Zuiderlaan 199, 7944EE Meppel. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op 0522-244366, of 06-57340906. De rijschool beschikt over een eigen website: nicotenkate.nu. Het KvK-nummer van de school is 541942290000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6494U1.

Waar vind je Autorijschool Nico ten Kate (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in de regio Meppel.

Klik hier voor alle Rijscholen in Meppel. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Jolanda Jansen en Rijschool Hooijer.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Nico ten Kate

Slagingspercentage

78

Aantal examens

46

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

0522-244366

Telefoon-nr

06-57340906

Website

nicotenkate.nu

Adres

Zuiderlaan 199

Postcode

7944EE

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

541942290000

Rijschoolnummer

6494U1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Nico ten Kate”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Nico ten Kate
Autorijschool Nico ten Kate

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo