Autorijschool Nico ten Kate

Lees meer over Autorijschool Nico ten Kate.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Nico ten Kate is 80%, 46 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Start je met les bij Autorijschool Nico ten Kate? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Meppel.

Welke keurmerken heeft de school?

Over de leskwaliteit hoef je je bij deze school geen zorgen te maken, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Opleiders met een keurmerk moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je zo verzekerd van een hoge leskwaliteit.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Autorijschool Nico ten Kate.

Deze rijschool is gevestigd in Meppel. Dit zijn de adresgegevens: Zuiderlaan 199, 7944EE Meppel. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 0522-244366, of 06-57340906. De rijschool beschikt over een eigen website: nicotenkate.nu. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 541942290000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 6494U1.

Wat is de locatie van Autorijschool Nico ten Kate (route & kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in Meppel.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Meppel. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Rijschool Perdiep en Rijschool Afrit Meppel.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Nico ten Kate

Slagingspercentage

80

Aantal examens

46

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

0522-244366

Telefoon-nr

06-57340906

Website

nicotenkate.nu

Adres

Zuiderlaan 199

Postcode

7944EE

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

541942290000

Rijschoolnummer

6494U1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Nico ten Kate”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Nico ten Kate
Autorijschool Nico ten Kate

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo