Verkeersschool Attent

Alle informatie die je nodig hebt over Verkeersschool Attent.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Attent ligt op 70%, 141 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Verkeersschool Attent verzorgt ook beroepsopleiding(en), vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, tractor. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: motor, auto, bromfiets, tractor. Rijles volgen bij Verkeersschool Attent? Voor het afrijden heb je keus uit 1 examenlocaties: Meppel. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een aangepaste auto, automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorieboek.

Adres- en contactgegevens van Verkeersschool Attent.

Deze school heeft een vestiging in Steenwijk. Op zoek naar de adresgegevens? Dolderweg 4, 8331LL Steenwijk. Proefles aanvragen? Neem contact op via info@verkeersschoolattent.nl. De rijschool is telefonisch te bereiken op (0521) 51 76 91, of 06 33 18 88 84. Ze hebben een eigen website met meer informatie: verkeersschoolattent.nl. Het KvK-nummer van de school is 050340720000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1241A1.

Waar vind je Verkeersschool Attent precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Steenwijk.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Steenwijk. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool Profiplus en Rijbewijsbijrob.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool Attent

Slagingspercentage

70

Aantal examens

141

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

Beschikbaar

Tractor

Beschikbaar

Tractortheorie

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

E-mail

info@verkeersschoolattent.nl

Telefoon

(0521) 51 76 91

Telefoon-nr

06 33 18 88 84

Website

verkeersschoolattent.nl

Adres

Dolderweg 4

Postcode

8331LL

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

050340720000

Rijschoolnummer

1241A1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Sebastiaan

  In mijn ervaring heb ik mijn lestraject bij Verkeersschool Attent als prettig ervaren. Het is een fijne en warme verkeerschool met een familiair gevoel, wanneer je binnenkomt ben je al gelijk op je gemak en de mensen om je heen zijn leuk.
  Hier ben je geen nummer en gaat het niet om geld, het gaat om jou als individu! En ze zijn oprecht begaan met jou en je progressie in elk lestraject en voor welk rijbewijs of nascholing je dan ook maar gaat.

  Ik heb mogen lessen voor zowel mijn C als CE rijbewijs bij Elmar en mede door zijn eerlijke, oprechte en directe, no nonense lesgeven heb ik mijn rijbewijzen en alles daaromheen in één keer gehaald!!

  Eer wie ere toekomt en veel lof voor Attent en alle mensen die er werken.
  Alle eer en glorie aan Koning Jezus, Alfa & Omega, Allerhoogste Heer! die de weg heeft vrijgemaakt voor mij waardoor ik ben geslaagd!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo