Verkeersschool Attent

Op deze pagina ontdek je alles over Verkeersschool Attent.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Attent ligt op 68%, 160 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Verkeersschool Attent verzorgt ook beroepsopleiding(en), vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, tractor. Hulp nodig bij je theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: motor, auto, bromfiets, tractor. Kies je voor lessen bij Verkeersschool Attent? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Meppel. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook les met een aangepaste auto, automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs b.

Contact- en adresgegevens van Verkeersschool Attent.

Deze school is gevestigd in Steenwijk. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Dolderweg 4, 8331LL Steenwijk. Stuur ze meteen een bericht: info@verkeersschoolattent.nl. Bellen? Het telefoonnummer is (0521) 51 76 91, of 06 33 18 88 84. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: verkeersschoolattent.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 050340720000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1241A1.

Waar vind ik Verkeersschool Attent precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Steenwijk.

Bekijk hier meer Rijscholen in Steenwijk. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool AutoDidact en ProDrive.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Verkeersschool Attent

Slagingspercentage

68

Aantal examens

160

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

Beschikbaar

Tractor

Beschikbaar

Tractortheorie

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

E-mail

info@verkeersschoolattent.nl

Telefoon

(0521) 51 76 91

Telefoon-nr

06 33 18 88 84

Website

verkeersschoolattent.nl

Adres

Dolderweg 4

Postcode

8331LL

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

050340720000

Rijschoolnummer

1241A1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Sebastiaan

  In mijn ervaring heb ik mijn lestraject bij Verkeersschool Attent als prettig ervaren. Het is een fijne en warme verkeerschool met een familiair gevoel, wanneer je binnenkomt ben je al gelijk op je gemak en de mensen om je heen zijn leuk.
  Hier ben je geen nummer en gaat het niet om geld, het gaat om jou als individu! En ze zijn oprecht begaan met jou en je progressie in elk lestraject en voor welk rijbewijs of nascholing je dan ook maar gaat.

  Ik heb mogen lessen voor zowel mijn C als CE rijbewijs bij Elmar en mede door zijn eerlijke, oprechte en directe, no nonense lesgeven heb ik mijn rijbewijzen en alles daaromheen in één keer gehaald!!

  Eer wie ere toekomt en veel lof voor Attent en alle mensen die er werken.
  Alle eer en glorie aan Koning Jezus, Alfa & Omega, Allerhoogste Heer! die de weg heeft vrijgemaakt voor mij waardoor ik ben geslaagd!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo