Verkeersschool Attent

Alle gegevens over Verkeersschool Attent.

Praktijkles volg je hier met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Attent ligt op 62%, 120 personen legden examen af (rijbewijs B). Verkeersschool Attent biedt ook beroepsopleiding(en): vrachtauto,aanhangwagen achter vrachtauto,tractor. De school biedt theoriepakket(ten) voor: motor, auto, bromfiets, tractor. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Ga je van start met rijlessen bij Verkeersschool Attent? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties: Meppel. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een aangepaste auto, automaat personenauto.

Auto theorieboek, gratis oefenen & gratis proeflessen

Voordelig je autorijbewijs halen? Check de links hieronder. Bestel het best geteste theorieboek, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Adres- en contactgegevens van Verkeersschool Attent.

Deze school vind je in Steenwijk. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Dolderweg 4, 8331LL Steenwijk. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op (0521) 51 76 91, of 06 33 18 88 84. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: verkeersschoolattent.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 50340720000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 1241A1.

Wat is de locatie van Verkeersschool Attent?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Alle andere rijscholen in de regio Steenwijk.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Steenwijk. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: ProDrive en Morssink Autorijschool.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool Attent

Slagingspercentage

62

Aantal examens

120

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

Beschikbaar

Tractor

Beschikbaar

Tractortheorie

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 33 18 88 84

Website

verkeersschoolattent.nl

Adres

Dolderweg 4

Postcode

8331LL

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

50340720000

Rijschoolnummer

1241A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Attent”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo