Verkeersschool Attent

Alles over Verkeersschool Attent.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Attent ligt op 71%, 151 personen deden examen (rijbewijs B). Verkeersschool Attent biedt ook beroepsopleiding(en) aan: vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, tractor. Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets, tractor. Kies je voor les bij Verkeersschool Attent? Dan heb je keuze uit 1 CBR-examenlocaties: Meppel. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijles met een aangepaste auto, automaat personenauto. Snel je theorie certicaat behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de motor, auto of scooter.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Verkeersschool Attent.

De school is gevestigd in Steenwijk. De adresgegevens: Dolderweg 4, 8331LL Steenwijk. Contact per e-mail? Hierbij het adres: info@verkeersschoolattent.nl. Iemand van de rijschool spreken? Bel (0521) 51 76 91, of 06 33 18 88 84. Voor meer informatie kijk je op de site van deze rijschool, verkeersschoolattent.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 050340720000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1241A1.

In welke plaats vind ik Verkeersschool Attent (kaart, routebeschrijving)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Andere rijscholen in de regio Steenwijk.

Bekijk hier meer Rijscholen in Steenwijk. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Rijschool Matien en Fadi rijschool.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Verkeersschool Attent

Slagingspercentage

71

Aantal examens

151

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

Beschikbaar

Tractor

Beschikbaar

Tractortheorie

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

E-mail

info@verkeersschoolattent.nl

Telefoon

(0521) 51 76 91

Telefoon-nr

06 33 18 88 84

Website

verkeersschoolattent.nl

Adres

Dolderweg 4

Postcode

8331LL

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

050340720000

Rijschoolnummer

1241A1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Sebastiaan

  In mijn ervaring heb ik mijn lestraject bij Verkeersschool Attent als prettig ervaren. Het is een fijne en warme verkeerschool met een familiair gevoel, wanneer je binnenkomt ben je al gelijk op je gemak en de mensen om je heen zijn leuk.
  Hier ben je geen nummer en gaat het niet om geld, het gaat om jou als individu! En ze zijn oprecht begaan met jou en je progressie in elk lestraject en voor welk rijbewijs of nascholing je dan ook maar gaat.

  Ik heb mogen lessen voor zowel mijn C als CE rijbewijs bij Elmar en mede door zijn eerlijke, oprechte en directe, no nonense lesgeven heb ik mijn rijbewijzen en alles daaromheen in één keer gehaald!!

  Eer wie ere toekomt en veel lof voor Attent en alle mensen die er werken.
  Alle eer en glorie aan Koning Jezus, Alfa & Omega, Allerhoogste Heer! die de weg heeft vrijgemaakt voor mij waardoor ik ben geslaagd!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo