Verkeersschool Attent

Alle gegevens over Verkeersschool Attent.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Attent ligt op 58%, 140 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Verkeersschool Attent biedt ook beroepsopleiding(en) aan: vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, tractor. Eerst je theorie halen? Deze rijschool geeft theorieles voor: motor, auto, bromfiets, tractor. Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Kies je ervoor lessen te volgen bij Verkeersschool Attent? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties: Meppel.

Adres- en contactgegevens van Verkeersschool Attent.

Je vindt de rijschool in Steenwijk. Hierbij de adresgegevens van de school: Dolderweg 4, 8331LL Steenwijk. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: (0521) 51 76 91, of 06 33 18 88 84. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: verkeersschoolattent.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 50340720000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1241A1.

Waar bezoek ik Verkeersschool Attent (kaart en route)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Steenwijk.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Steenwijk. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijopleiding-Rij-Sterk en Rijschool Brookes t.h.o.d.n. NXXT.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Verkeersschool Attent

Slagingspercentage

58

Aantal examens

140

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

ja

Tractor

Beschikbaar

Tractortheorie

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0521) 51 76 91

Telefoon-nr

06 33 18 88 84

Website

verkeersschoolattent.nl

Adres

Dolderweg 4

Postcode

8331LL

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

50340720000

Rijschoolnummer

1241A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Attent”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo