Edwin Rengelink

Alle informatie over Edwin Rengelink.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Edwin Rengelink ligt op 53%, 43 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Eerst theorieles volgen? Bij deze rijschool kan dat voor: auto. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Ga je voor rijles bij Edwin Rengelink? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Meppel.

Beste auto theorieboek, gratis oefenen & rijles kortingen

Geld besparen op je autorijbewijs? Maak gebruik van de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een proefles aan in jouw regio, 100% gratis!

Beschikt deze rijschool over een keurmerk?

Over de kwaliteit hoef je je bij deze school geen zorgen te maken, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een dergelijk keurmerk dragen, moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Jij als leerling hebt daar natuurlijk profijt van: je mag een hoge leskwaliteit verwachten van een dergelijke rijschool.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Edwin Rengelink.

Deze school vind je in Meppel. De adresgegevens zijn als volgt: L.O.-Laan 6, 7943CW Meppel. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 50 51 48 53. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij het adres: edwinrengelink.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 40425430000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 1205X2.

Wat is de locatie van Edwin Rengelink?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Alle rijscholen in de regio Meppel.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Meppel. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Kornelis Meesters en Rijschool GA Lessen.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Edwin Rengelink

Slagingspercentage

53

Aantal examens

43

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 50 51 48 53

Website

edwinrengelink.nl

Adres

L.O.-Laan 6

Postcode

7943CW

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

40425430000

Rijschoolnummer

1205X2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Edwin Rengelink”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo