Edwin Rengelink

Alles over Edwin Rengelink.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Edwin Rengelink is 63%, 48 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Lessen volgen bij Edwin Rengelink? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Meppel. Binnenkort je theorie behalen? Ontdek hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Adres- en contactgegevens van Edwin Rengelink.

Deze rijschool vind je in Nijeveen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Nijverheidsweg 5, 7948NE Nijeveen. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: rijschool@edwinrengelink.nl. De rijschool bellen? 06 50 51 48 53. Ze hebben een eigen site met meer informatie: edwinrengelink.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 040425430000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1205X2.

In welke plaats zit Edwin Rengelink precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Nijeveen.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Nijeveen. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Slingerland en Autorijschool Wessels.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Edwin Rengelink

Slagingspercentage

63

Aantal examens

48

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

rijschool@edwinrengelink.nl

Telefoon-nr

06 50 51 48 53

Website

edwinrengelink.nl

Adres

Nijverheidsweg 5

Postcode

7948NE

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

40425430000

Rijschoolnummer

1205X2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Edwin Rengelink”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo