Edwin Rengelink

Alles over Edwin Rengelink.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Edwin Rengelink is 53%, 49 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Deze school biedt de volgende theoriepakket(ten) aan: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Lessen volgen bij Edwin Rengelink? Dan heb je de keus uit 1 CBR-locaties: Meppel.

Beschikt deze school over een keurmerk?

Bij deze school ben je in goede handen, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Opleiders die een dergelijk keurmerk hebben, moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Als leerling mag je topkwaliteit verwachten van een rijschool met keurmerk.

Telefoonnummer en adresgegevens van Edwin Rengelink.

Deze school vind je in Meppel. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: L.O.-Laan 6, 7943CW Meppel. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op 06 50 51 48 53. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: edwinrengelink.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 40425430000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 1205X2.

Waar bezoek je Edwin Rengelink?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Meppel.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Meppel. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Auto-Rijschool Assendorp en Verkeerseducatiezwolle.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Edwin Rengelink

Slagingspercentage

53

Aantal examens

49

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 50 51 48 53

Website

edwinrengelink.nl

Adres

L.O.-Laan 6

Postcode

7943CW

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

40425430000

Rijschoolnummer

1205X2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Edwin Rengelink”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo