ikrijbijklaas

Alles over ikrijbijklaas.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van ikrijbijklaas is 56%, 32 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Start je met les bij ikrijbijklaas? Je praktijkexamen doe je bij een van de 2 examenlocaties van het CBR: Meppel, Zwolle. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Contactgegevens, adres en overige info over ikrijbijklaas.

Deze school is gevestigd in Meppel. De adresgegevens zijn als volgt: Catharinastraat 19, 7941JD Meppel. Proefles aanvragen? Neem contact op via ikrijbijklaas@gmail.com. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 06 55 84 18 44. Ze hebben een eigen website met meer informatie. Hierbij het adres: ikrijbijklaas.nl/. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 562057910000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 6850G4.

Waar zit ikrijbijklaas?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Nog meer rijscholen in Meppel.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Meppel. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Piet Gons Rijopleidingen en Autorijschool Nico ten Kate.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: ikrijbijklaas

Slagingspercentage

56

Aantal examens

32

Auto

Beschikbaar

E-mail

ikrijbijklaas@gmail.com

Telefoon-nr

06 55 84 18 44

Website

ikrijbijklaas.nl/

Adres

Catharinastraat 19

Postcode

7941JD

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel, Zwolle

KvK-nummer

562057910000

Rijschoolnummer

6850G4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “ikrijbijklaas”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo