De Rijmeester

Alles wat je wilt weten over De Rijmeester.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van De Rijmeester is 51%, 45 personen deden examen (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij De Rijmeester? Rij-examen doe je bij één van de 2 CBR-afrijdlocaties: Hoogeveen, Meppel.

Contact & telefoon van De Rijmeester.

Deze school heeft een vestiging in Meppel. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: De Boompjes 11, 7941CC Meppel. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 14 18 15 61. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 692909970000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 3612H0.

Waar vind ik De Rijmeester (route & kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige scholen in regio Meppel.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Meppel. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Buurman & Buurman en Autorijschool Theo Welmers.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: De Rijmeester

Slagingspercentage

51

Aantal examens

45

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 14 18 15 61

Adres

De Boompjes 11

Postcode

7941CC

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen, Meppel

KvK-nummer

692909970000

Rijschoolnummer

3612H0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Rijmeester”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo