Rijschool Brookes

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Brookes.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Brookes is 50%, 28 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij Rijschool Brookes? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Meppel. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Brookes.

De school heet een locatie in Steenwijk. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Kallenkoterallee 49, 8331AB Steenwijk. Dit is het e-mailadres van de rijschool: juan@rijschoolbrookes.nl. De school is telefonisch bereikbaar op 06 14 16 17 65. Het KvK-nummer van deze school is 649615160000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 2293W7.

Waar bezoek je Rijschool Brookes?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Steenwijk.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Steenwijk. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: SteenwijkerRijschool en wegwijs.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Brookes

Slagingspercentage

50

Aantal examens

28

Auto

Beschikbaar

E-mail

juan@rijschoolbrookes.nl

Telefoon-nr

06 14 16 17 65

Adres

Kallenkoterallee 49

Postcode

8331AB

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

649615160000

Rijschoolnummer

2293W7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Brookes”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo