Rijschool Brookes

Alles op een rijtje over Rijschool Brookes.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Brookes is 65%, 23 personen deden examen (rijbewijs B). Lessen volgen bij Rijschool Brookes? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Meppel. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek cbr.

Contactgegevens en telefoonnummer van Rijschool Brookes.

Je vindt de rijschool in Steenwijk. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Kallenkoterallee 49, 8331AB Steenwijk. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: juan@rijschoolbrookes.nl. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 14 16 17 65. Het KvK-nummer van deze school is: 649615160000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2293W7.

Waar bezoek ik Rijschool Brookes?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle rijscholen in Steenwijk.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Steenwijk. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Verkeersschool Attent en ProDrive.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Brookes

Slagingspercentage

65

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

E-mail

juan@rijschoolbrookes.nl

Telefoon-nr

06 14 16 17 65

Adres

Kallenkoterallee 49

Postcode

8331AB

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

649615160000

Rijschoolnummer

2293W7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Brookes”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo