Autorijschool Wim Bolding

Lees meer over Autorijschool Wim Bolding.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Wim Bolding is 57%, 74 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Autorijschool Wim Bolding? Voor het afrijden heb je keus uit 1 CBR-examenlocaties: Meppel. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Telefoonnummer en adresgegevens van Autorijschool Wim Bolding.

Deze school vind je in Meppel. Hierbij de adresgegevens van deze school: Ceintuurbaan 51, 7941LS Meppel. Bel de rijschool op, 06 25 15 42 66. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 040809880000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4132H8.

In welke plaats zit Autorijschool Wim Bolding precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Nog meer rijscholen in Meppel.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Meppel. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Holterman en Edwin Rengelink.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Wim Bolding

Slagingspercentage

57

Aantal examens

74

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 25 15 42 66

Adres

Ceintuurbaan 51

Postcode

7941LS

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

040809880000

Rijschoolnummer

4132H8

Reviews

0.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Niccolo

    Goeie rijschool veel geleerd en leuke lessen gehad.

  2. Danique Buld

    Top rijschool, erg leerzaam en leuke lessen gehad!

Autorijschool Wim Bolding
Autorijschool Wim Bolding

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo