Autorijschool L

Alles over Autorijschool L.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool L ligt op 38%, 5464 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Ga je voor lessen bij Autorijschool L? Dan heb je de keus uit 12 examenlocaties: Hoogeveen, Zwolle, Deventer, Emmeloord, Amsterdam, Haarlem, Eemnes, Zaandam, Den Helder, Hoorn, Rijswijk, Rotterdam. Deze rijschool biedt ook rijles aan met een auto met automaat.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Autorijschool L.

Deze rijschool is gevestigd in Amsterdam. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Slotermeerlaan 58, 1064HC Amsterdam. Je bereikt ze per e-mail via: [email protected]. Bellen kan via: 06 24 50 06 00, of (020) 447 09 03. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 648756600000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2025H8.

Waar zit Autorijschool L?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Meer rijscholen in Amsterdam.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Autorijschool van de Braak en Rijschool R. de Kruyk.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool L

Slagingspercentage

38

Aantal examens

5464

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 24 50 06 00

Telefoon-nr

(020) 447 09 03

Adres

Slotermeerlaan 58

Postcode

1064HC

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen, Zwolle, Deventer, Emmeloord, Amsterdam, Haarlem, Eemnes, Zaandam, Den Helder, Hoorn, Rijswijk, Rotterdam

KvK-nummer

648756600000

Rijschoolnummer

2025H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. LH

    Na 50 lessen had ik besloten om naar andere rijschool gaan want de lessen waren slecht, hij gaf nooit feedback alsof hij je expres dom houdt. Passieve lessen en alleen maar rondjes rijden. Tijdens al die 50 lessen 2 manoeuvres paar keer geoefend nadat ik lessen lang gezeurd heb. Dit is niet normaal, hij melkt alleen geld uit je en verspilt jouw tijd. Daarnaast als je wilt stoppen met lessen gaat hij jou bedreigen dat hij jouw examen niet gaat plannen. Ik heb dus netjes gevraagd om mijn examen te annuleren en het geld terug aan mij te betalen maar hij heeft mijn nummer geblokkeerd. Geprobeerd te communiceren via andere nummer, maar hij heeft mij uitscholden en weer geblokkeerd. Ook belangrijk om te weten dat hij 3 verschillende websites heeft: Rijschool L, TOP-DRIVE, DRIVE 101(groupon). Dit omdat hij wilt dat mensen zijn slechte reviews niet kunnen lezen, oppassen met deze gast.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo