Auto- en Motorrijschool Caland

Lees meer over Auto- en Motorrijschool Caland.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto- en Motorrijschool Caland ligt op 47%, 164 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Auto- en Motorrijschool Caland? Dan heb je keuze uit 2 examenlocaties van het CBR: Amsterdam, Haarlem. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Telefoonnummer en adresgegevens van Auto- en Motorrijschool Caland.

De rijschool heeft een locatie in Amsterdam. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Meer en Vaart 162, 1068ZZ Amsterdam. Dit is het e-mailadres van deze school: info@rijschoolcaland.nl. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 54 93 32 23, of 06 43 05 39 24. Deze rijschool heeft een eigen website, rijschoolcaland.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 341918320000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4833R8.

Waar vind ik Auto- en Motorrijschool Caland precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Andere rijscholen in Amsterdam.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Amsterdam. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool First en Autorijschool Berlage.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Auto- en Motorrijschool Caland

Slagingspercentage

47

Aantal examens

164

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolcaland.nl

Telefoon

06 54 93 32 23

Telefoon-nr

06 43 05 39 24

Website

rijschoolcaland.nl

Adres

Meer en Vaart 162

Postcode

1068ZZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Haarlem

KvK-nummer

341918320000

Rijschoolnummer

4833R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto- en Motorrijschool Caland”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Auto- en Motorrijschool Caland
Auto- en Motorrijschool Caland

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo