Rijschool Collewijn

Alle informatie over Rijschool Collewijn.

Praktijkles volg je hier met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Collewijn ligt op 49%, 45 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Rijschool Collewijn verzorgt ook beroepsopleiding(en), bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto. Starten met theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: motor, auto, bromfiets. Begin vandaag nog: je kunt direct aan de slag met gratis online theorie training. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Les je bij Rijschool Collewijn? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties: Amsterdam.

Welk keurmerk(en) heeft de school?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze rijschool, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling mag je topkwaliteit verwachten van een rijschool met keurmerk.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Collewijn.

Deze school vind je in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Jan Rebelstraat 18A, 1069CC Amsterdam. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Iemand van de rijschool spreken? Bel (020) 613 33 39. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: collewijn.net. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 608951950000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2101N2.

Waar zit Rijschool Collewijn (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Amsterdam.

Klik hier voor alle Rijscholen in Amsterdam. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool First en Autorijschool M. Kroes.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rijschool Collewijn

Slagingspercentage

49

Aantal examens

45

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(020) 613 33 39

Website

collewijn.net

Adres

Jan Rebelstraat 18A

Postcode

1069CC

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

608951950000

Rijschoolnummer

2101N2

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. fatih

    fijn rijles

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo