Rijschool Naasir

Alle details over Rijschool Naasir.

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Naasir ligt op 24%, 34 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs TVPC). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Les volgen bij Rijschool Naasir? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-locaties: Amsterdam.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool Naasir.

Je vindt deze school in Amsterdam. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Groeneveen 79, 1103EE Amsterdam. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 25 44 57 79. Het KvK-nummer van de school is 592862530000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 8066H8.

Waar vind ik Rijschool Naasir precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Amsterdam.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Amsterdam. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Nelen B.V. en Autorijschool Nationaal.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door rijschool leads in te kopen of een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Rijschool Naasir

Slagingspercentage

24

Aantal examens

34

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 25 44 57 79

Adres

Groeneveen 79

Postcode

1103EE

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

592862530000

Rijschoolnummer

8066H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Naasir”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo