Verkeersschool Nieuw West

(3 klantbeoordelingen)

Op deze pagina ontdek je alles over Verkeersschool Nieuw West.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Nieuw West is 69%, 75 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Verkeersschool Nieuw West? Dan heb je keuze uit 1 CBR-afrijdlocatie: Amsterdam.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Verkeersschool Nieuw West.

Je vindt deze school in Amsterdam. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Brisselkerkstraat 19, 1069ZL Amsterdam. Telefonisch contact met de rijschool? 06 18 93 89 99. Het KvK-nummer van deze rijschool is 547115920000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 1337R5.

Wat is de locatie van Verkeersschool Nieuw West?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige rijscholen in regio Amsterdam.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Rijschool Deluxe en rijschool sabiel.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool Nieuw West

Slagingspercentage

69

Aantal examens

75

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 18 93 89 99

Adres

Brisselkerkstraat 19

Postcode

1069ZL

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

547115920000

Rijschoolnummer

1337R5

3 reviews for Verkeersschool Nieuw West

5.0
3
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. br

    ik schrijf deze review als in 1 keer geslaagde dit is pas een rijschool elke rijles is letterlijk een les en leer moment de rij instructeurs Mustafa en hassan zijn dus echte professionals , dus ik raad deze rijschool zwaar aan

  2. Ayoub

    Dankjewel HASSAN! Motiverend en goede lessen! Ik ben met plezier naar je lessen gekomen!!!

  3. Ayoub

    1 maand geleden was ik begonnen bij deze rijschool, en ik ben nu in een keer geslaagd dankzij hun leermethode, goeie communicatie en heb er echt van genoten dankzij hun ben ik helemaal klaar voor de winter!!!!

Verkeersschool Nieuw West
Verkeersschool Nieuw West

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo