Verkeersschool Nieuw West

Ontdek alles over Verkeersschool Nieuw West.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Nieuw West ligt op 86%, 95 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Les volgen bij Verkeersschool Nieuw West? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Amsterdam. Binnenkort je theorie behalen? Bekijk hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Verkeersschool Nieuw West.

Je vindt deze rijschool in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Brisselkerkstraat 19, 1069ZL Amsterdam. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 18 93 89 99. Het KvK-nummer van deze school is 547115920000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1337R5.

In welke plaats vind ik Verkeersschool Nieuw West (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in Amsterdam.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Amsterdam. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Ruya en Rijschool Rahim.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Verkeersschool Nieuw West

Slagingspercentage

86

Aantal examens

95

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 18 93 89 99

Adres

Brisselkerkstraat 19

Postcode

1069ZL

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

547115920000

Rijschoolnummer

1337R5

Reviews

0.0
4
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. P.M.Bonsu

  The best driving school for your Taxi Pass.INTENSIVE THEORY AND PRATICAL LESSONS.Passed in my first SHOT.Go for it !!!

 2. br

  ik schrijf deze review als in 1 keer geslaagde dit is pas een rijschool elke rijles is letterlijk een les en leer moment de rij instructeurs Mustafa en hassan zijn dus echte professionals , dus ik raad deze rijschool zwaar aan

 3. Ayoub

  Dankjewel HASSAN! Motiverend en goede lessen! Ik ben met plezier naar je lessen gekomen!!!

 4. Ayoub

  1 maand geleden was ik begonnen bij deze rijschool, en ik ben nu in een keer geslaagd dankzij hun leermethode, goeie communicatie en heb er echt van genoten dankzij hun ben ik helemaal klaar voor de winter!!!!

Verkeersschool Nieuw West
Verkeersschool Nieuw West

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo