Theoriecentrum De Komeet Amsterdam ⇒ Reviews & ervaringen

Theoriecentrum De Komeet

Alle informatie over Theoriecentrum De Komeet.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Theoriecentrum De Komeet ligt op 27%, 78 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: motor, auto. Een goede voorbereiding tref je gewoon vanuit huis. Begin met online theorie examens om je optimaal voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je lessen volgen bij Theoriecentrum De Komeet? Je examen doe je bij één van de 1 CBR examenlocaties: Amsterdam. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorieboek, gratis oefenen & rijles korting

Bespaar geld op je auto rijbewijs met de links hieronder. Schaf het best geteste theorieboek aan, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Adres- en contactgegevens van Theoriecentrum De Komeet.

Je vindt de rijschool in Amsterdam. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Anderiesenstraat 26, 1067PT Amsterdam. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 0800 745537. De rijschool heeft een eigen site: theoriecentrumkomeet.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 642315420000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2676R8.

In welke plaats vind ik Theoriecentrum De Komeet (kaart en route)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in Amsterdam.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Autorijschool Vyjay en Autorijschool M. Kroes.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Theoriecentrum De Komeet

Slagingspercentage

27

Aantal examens

78

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Website

theoriecentrumkomeet.nl

Adres

Anderiesenstraat 26

Postcode

1067PT

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

642315420000

Rijschoolnummer

2676R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Theoriecentrum De Komeet”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo