Rijschool Drive Social

Alles wat je wilt weten over Rijschool Drive Social.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Drive Social ligt op 54%, 136 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs TVPC). Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Drive Social? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 examenlocaties: Amsterdam. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rijschool Drive Social.

Je vindt de school in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Galjootstraat 139, 1086VE Amsterdam. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: rijschooldrivesocial@hotmail.nl. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 06 24 76 20 92. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 659418960000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 5639H3.

Waar bezoek je Rijschool Drive Social precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere rijscholen in de regio Amsterdam.

Klik hier voor meer Rijscholen in Amsterdam. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Vervoerservice van Driel B.V. en Insignia Training en Projecten B.V..

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool Drive Social

Slagingspercentage

54

Aantal examens

136

E-mail

rijschooldrivesocial@hotmail.nl

Telefoon-nr

06 24 76 20 92

Adres

Galjootstraat 139

Postcode

1086VE

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

659418960000

Rijschoolnummer

5639H3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Drive Social”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo