Rijschool Drive Social

Alles op een rijtje over Rijschool Drive Social.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Drive Social ligt op 92%, 26 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs AVB). Begin je met rijles bij Rijschool Drive Social? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Amsterdam. Binnenkort je theorie halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Contact & telefoon van Rijschool Drive Social.

Deze school heeft een vestiging in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Jan Oudegeeststraat 24, 1069KG Amsterdam. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: rijschooldrivesocial@hotmail.nl. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 24 76 20 92. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 659418960000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5639H3.

Waar bezoek je Rijschool Drive Social (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere rijscholen in de regio Amsterdam.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Wolffson en Rijschool Tuncay Amsterdam.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Drive Social

Slagingspercentage

92

Aantal examens

26

Auto

Beschikbaar

E-mail

rijschooldrivesocial@hotmail.nl

Telefoon-nr

06 24 76 20 92

Adres

Jan Oudegeeststraat 24

Postcode

1069KG

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

659418960000

Rijschoolnummer

5639H3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Drive Social”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo