Prima Motorschool

Op deze pagina ontdek je alles over Prima Motorschool.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Prima Motorschool is 100%, 9 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs AM2). Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Rijles volgen bij Prima Motorschool? Dan heb je de keuze uit 1 CBR-afrijdlocaties: Amsterdam.

Scooter theorie & korting rijles

Voordelig je scooter rijbewijs halen? Bekijk de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of plan direct een 100% gratis proefles in!

Adres- en contactgegevens van Prima Motorschool.

De rijschool heeft een locatie in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Groezestraat 14, 1069TP Amsterdam. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op (020) 737 32 03, of 06 46 33 85 96. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 650297980000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4430N6.

Wat is de locatie van Prima Motorschool (routebeschrijving en kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle andere rijscholen in Amsterdam.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Amsterdam. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Hoekstra B.V. en Algemene Rijopleidingen Correct & Oscar Palm B.V..

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Prima Motorschool

Slagingspercentage

100

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(020) 737 32 03

Telefoon-nr

06 46 33 85 96

Adres

Groezestraat 14

Postcode

1069TP

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

650297980000

Rijschoolnummer

4430N6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Prima Motorschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo