Verkeersschool Habboul

Alles over Verkeersschool Habboul.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Habboul is 86%, 35 leerlingen legden een examen af (rijbewijs AVB). Wil je je goed voorbereiden op je rijlessen? Ga direct aan de slag met online theorie-training. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Ga je van start met les bij Verkeersschool Habboul? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Amsterdam.

Gratis proefles & motor theorie

Voordelig je motorrijbewijs halen? Bekijk de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een proefles aan in jouw regio, 100% gratis!

Telefoonnummer en adresgegevens van Verkeersschool Habboul.

De rijschool heeft een locatie in Amsterdam. De adresgegevens: Johan Huizingalaan 292, 1065JN Amsterdam. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06-34329375. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 612598370000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 7352X1.

Waar vind ik Verkeersschool Habboul precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Nog meer rijscholen in de regio Amsterdam.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Amsterdam. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: HEM Motorrijschool en Verkeersschool Goodway.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Verkeersschool Habboul

Slagingspercentage

86

Aantal examens

35

Motor

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-34329375

Adres

Johan Huizingalaan 292

Postcode

1065JN

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

612598370000

Rijschoolnummer

7352X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Habboul”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo