Auto-Rijschool V. En S.

Ontdek alles over Auto-Rijschool V. En S..

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto-Rijschool V. En S. is 52%, 65 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Les je bij Auto-Rijschool V. En S.? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Zaandam. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorieboek.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Auto-Rijschool V. En S..

De rijschool is gevestigd in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Zuideinde 327, 1035PC Amsterdam. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (020) 631 15 84. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 331592790000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2303Z1.

In welke plaats vind je Auto-Rijschool V. En S. (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in Amsterdam.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Amsterdam. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool Groenewoud en Born2Ride.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Auto-Rijschool V. En S.

Slagingspercentage

52

Aantal examens

65

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon

(020) 631 15 84

Adres

Zuideinde 327

Postcode

1035PC

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

331592790000

Rijschoolnummer

2303Z1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto-Rijschool V. En S.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo