Auto-Rijschool V. En S.

Alles op een rijtje over Auto-Rijschool V. En S..

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto-Rijschool V. En S. is 62%, 53 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Start je met rijles bij Auto-Rijschool V. En S.? Je rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van het CBR: Zaandam. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek scooter of auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Auto-Rijschool V. En S..

De rijschool is te vinden in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Zuideinde 327, 1035PC Amsterdam. Iemand van de rijschool spreken? Bel (020) 631 15 84. Het KvK-nummer van deze rijschool is 331592790000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 2303Z1.

Waar zit Auto-Rijschool V. En S. (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Amsterdam.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Amsterdam. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Ruud Monsuwé en Rijschool 1ste versnelling B.V..

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Auto-Rijschool V. En S.

Slagingspercentage

62

Aantal examens

53

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon

(020) 631 15 84

Adres

Zuideinde 327

Postcode

1035PC

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

331592790000

Rijschoolnummer

2303Z1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto-Rijschool V. En S.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo