Autorijschool F. Van Gulik

Lees meer over Autorijschool F. Van Gulik.

Praktijkles volg je bij deze school met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool F. Van Gulik is 57%, 54 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Deze school biedt de volgende theoriepakket(ten) aan: motor, auto, bromfiets. Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Ga je voor lessen bij Autorijschool F. Van Gulik? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR examenlocaties: Zaandam.

Beschikt deze rijschool over keurmerk(en)?

Over de leskwaliteit hoef je je bij deze rijschool geen zorgen te maken, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Rijscholen die een keurmerk dragen moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je zo verzekerd van een hoge leskwaliteit.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Autorijschool F. Van Gulik.

De rijschool is gevestigd in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Plejadenplein 44, 1033VL Amsterdam. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. De rijschool is telefonisch te bereiken op (020) 631 47 57. Deze school heeft een eigen site: rijschoolvangulik.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 331691340000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2291G1.

Waar vind je Autorijschool F. Van Gulik (kaart en route)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Alle rijscholen in de regio Amsterdam.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Amsterdam. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Stam en Autorijschool Linda.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool F. Van Gulik

Slagingspercentage

57

Aantal examens

54

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

ja

E-mail

[email protected]

Telefoon

(020) 631 47 57

Website

rijschoolvangulik.nl

Adres

Plejadenplein 44

Postcode

1033VL

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

331691340000

Rijschoolnummer

2291G1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool F. Van Gulik”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool F. Van Gulik
Autorijschool F. Van Gulik

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo