Amsterdamse Verkeersopleidingen

Alle informatie over Amsterdamse Verkeersopleidingen.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Amsterdamse Verkeersopleidingen ligt op 82%, 227 personen deden examen (rijbewijs B). Eerst je theorie binnenhalen? Bij deze rijschool kun je terecht voor theorielessen voor: motor, auto, bromfiets. Kies je voor les bij Amsterdamse Verkeersopleidingen? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Amsterdam. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorie boek auto of scooter.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Amsterdamse Verkeersopleidingen.

Deze school vind je in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Ottho Heldringstraat 31D, 1066XT Amsterdam. Mailen? Hierbij het e-mailadres info@avoweb.nl. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 020-2601300, of 0624745550. Voor meer info check je de eigen website van de rijschool: avoweb.nl. Het KvK-nummer van de school is: 533884290000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 7525K9.

Waar vind ik Amsterdamse Verkeersopleidingen?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Amsterdam.

Bekijk hier alle Rijscholen in Amsterdam. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Safe Drivers en ATM-Rijopleidingen.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Amsterdamse Verkeersopleidingen

Slagingspercentage

82

Aantal examens

227

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

info@avoweb.nl

Telefoon

020-2601300

Telefoon-nr

0624745550

Website

avoweb.nl

Adres

Ottho Heldringstraat 31D

Postcode

1066XT

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

533884290000

Rijschoolnummer

7525K9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Amsterdamse Verkeersopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Amsterdamse Verkeersopleidingen
Amsterdamse Verkeersopleidingen

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo