Autorijschool Hugo van Egmond

Alle informatie over Autorijschool Hugo van Egmond.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Hugo van Egmond ligt op 48%, 108 personen deden examen (rijbewijs B). Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool Hugo van Egmond? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR locaties: Leiden. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool Hugo van Egmond.

De rijschool is te vinden in Rijnsburg. Op zoek naar adresgegevens? Esdoornlaan 14, 2231XS Rijnsburg. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via (071) 402 32 35. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 280183130000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5406U1.

Waar bezoek ik Autorijschool Hugo van Egmond (kaart en route)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere rijscholen in Rijnsburg.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Rijnsburg. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool Twings en Autorijschool “Correct”.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Hugo van Egmond

Slagingspercentage

48

Aantal examens

108

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon

(071) 402 32 35

Adres

Esdoornlaan 14

Postcode

2231XS

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

280183130000

Rijschoolnummer

5406U1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Hugo van Egmond”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Hugo van Egmond
Autorijschool Hugo van Egmond

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo