Verkeersschool van Dien

Alles op een rijtje over Verkeersschool van Dien.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool van Dien is 44%, 153 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto, bromfiets. Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Praktijkles volgen bij Verkeersschool van Dien? Voor het afrijden heb je keus uit 2 CBR afrijdlocaties: Zoetermeer, Rijswijk.

Contactgegevens en telefoonnummer van Verkeersschool van Dien.

De school is te vinden in Voorburg. De adresgegevens zijn als volgt: Arentsburghlaan 17, 2275TT Voorburg. Stuur ze een mailtje, [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op 06 27 80 59 28. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij: vandienrijschool.nl. Het KvK-nummer van de school is 272570540000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5225A1.

In welke plaats vind ik Verkeersschool van Dien (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige scholen in de regio Voorburg.

Klik hier voor meer Rijscholen in Voorburg. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Haaglandia Autorijschool en Rijschool Compleet.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Verkeersschool van Dien

Slagingspercentage

44

Aantal examens

153

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 27 80 59 28

Website

vandienrijschool.nl

Adres

Arentsburghlaan 17

Postcode

2275TT

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

272570540000

Rijschoolnummer

5225A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool van Dien”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo