Verkeersschool De Ridder B.V.

Alle gegevens over Verkeersschool De Ridder B.V..

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool De Ridder B.V. ligt op 58%, 254 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Ga je voor lessen bij Verkeersschool De Ridder B.V.? Dan kies je uit 2 CBR examenlocaties: Zoetermeer, Rijswijk.

Auto theorie & korting rijlessen

Geld besparen op je autorijbewijs? Bekijk de links hieronder. Koop het best geteste theorieboek via Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Welke keurmerk(en) heeft deze rijschool?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen, deze rijschool beschikt over een BOVAG-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling mag je topkwaliteit verwachten van een rijschool met keurmerk.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Verkeersschool De Ridder B.V..

Deze school heeft een vestiging in ‘S-Gravenhage. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Badhuisstraat 169, 2584HH ‘S-Gravenhage. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is (070) 355 25 54. Deze rijschool heeft een eigen website, verkeersschoolderidder.nl. Het KvK-nummer van de school is: 829405920000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4363K1.

Waar vind ik Verkeersschool De Ridder B.V. precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio ‘S-Gravenhage.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in ‘S-Gravenhage. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijopleiding Actief en Autorijschool Euro Drive.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Verkeersschool De Ridder B.V.

Slagingspercentage

58

Aantal examens

254

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(070) 355 25 54

Website

verkeersschoolderidder.nl

Adres

Badhuisstraat 169

Postcode

2584HH

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

829405920000

Rijschoolnummer

4363K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool De Ridder B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool De Ridder B.V.
Verkeersschool De Ridder B.V.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo