Jord Rijopleidingen

Lees meer over Jord Rijopleidingen.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Jord Rijopleidingen is 53%, 55 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Jord Rijopleidingen? Dan heb je de keus uit 1 CBR-locaties: Leiden. Binnenkort je theorie behalen? Bekijk hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Jord Rijopleidingen.

Deze school vind je in Lisse. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Nassaupark 15, 2161KK Lisse. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 50 53 80 58. Het KvK-nummer van de school is: 647094340000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6806H6.

In welke plaats vind je Jord Rijopleidingen (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Lisse.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Lisse. Check ook deze rijscholen: Autorijschool Oegstgeest B.V. en Rijschool Mario van Dijk.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Jord Rijopleidingen

Slagingspercentage

53

Aantal examens

55

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 50 53 80 58

Adres

Nassaupark 15

Postcode

2161KK

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

647094340000

Rijschoolnummer

6806H6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Jord Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo