Motorrijschool GT

Alle gegevens van Motorrijschool GT.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van Motorrijschool GT is 93%, 14 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs AVB). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Ga je lessen volgen bij Motorrijschool GT? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 2 CBR locaties: Amsterdam, Leiden.

Adres- en contactgegevens van Motorrijschool GT.

De rijschool heeft een vestiging in Noordwijk Zh. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Beeklaan 256, 2201BN Noordwijk Zh. Ga je voor een proefles? Neem contact op via [email protected]. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 53 39 05 22. Ze hebben een eigen website met meer informatie: motorrijschool-gt.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 273411010000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5267A1.

Waar bezoek je Motorrijschool GT precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere rijscholen in de regio Noordwijk Zh.

Klik hier voor meer Rijscholen in Noordwijk Zh. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Eenhoorn en Rijschool Reco.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Motorrijschool GT

Slagingspercentage

93

Aantal examens

14

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 53 39 05 22

Website

motorrijschool-gt.nl

Adres

Beeklaan 256

Postcode

2201BN

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Leiden

KvK-nummer

273411010000

Rijschoolnummer

5267A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motorrijschool GT”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo