Motorrijschool GT

Alles over Motorrijschool GT.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van Motorrijschool GT ligt op 100%, 10 personen legden examen af (rijbewijs AVB). Kies je ervoor te lessen bij Motorrijschool GT? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Amsterdam. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorie boek auto.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Motorrijschool GT.

Deze rijschool is gevestigd in Noordwijk Zh. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Beeklaan 256, 2201BN Noordwijk Zh. Je bereikt ze per e-mail via: info@motorrijschool-gt.nl. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 53 39 05 22. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij: motorrijschool-gt.nl. Het KvK-nummer van de school is: 273411010000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5267A1.

Waar bezoek je Motorrijschool GT (kaart en route)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle rijscholen in de regio Noordwijk Zh.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Noordwijk Zh. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? ABE Verkeersopleidingen t.h.o.d.n. Autorijschool Gooijer en Rijschool 2ride.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Motorrijschool GT

Slagingspercentage

100

Aantal examens

10

Motor

Beschikbaar

E-mail

info@motorrijschool-gt.nl

Telefoon-nr

06 53 39 05 22

Website

motorrijschool-gt.nl

Adres

Beeklaan 256

Postcode

2201BN

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

273411010000

Rijschoolnummer

5267A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motorrijschool GT”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo