Rijschool Maarten

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Maarten.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Maarten is 82%, 50 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Rijschool Maarten? Dan heb je keuze uit 1 CBR-afrijdlocaties: Leiden. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het beste auto theorieboek.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool Maarten.

De school is te vinden in Rijnsburg. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? De Klok 523, 2231DX Rijnsburg. Contact per e-mail? Hierbij het adres: mm.janson@hotmail.com. Telefonisch contact met de rijschool? 06 21 91 62 56. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: maarten-rijschool.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 523017370000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6210K1.

Wat is de locatie van Rijschool Maarten (kaart, routebeschrijving)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige rijscholen in de buurt van Rijnsburg.

Klik hier voor meer Rijscholen in Rijnsburg. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: autorijschool WOUTER en De Zeeuwse autorijschool.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Maarten

Slagingspercentage

82

Aantal examens

50

Auto

Beschikbaar

E-mail

mm.janson@hotmail.com

Telefoon-nr

06 21 91 62 56

Website

maarten-rijschool.nl

Adres

De Klok 523

Postcode

2231DX

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

523017370000

Rijschoolnummer

6210K1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Annette

    Maarten is een fijne instructeur. Hij heeft veel ervaring en geeft je goede tips en vertrouwen.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo