Verkeersschool Take 4

Op deze pagina lees je alles over Verkeersschool Take 4.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Take 4 ligt op 59%, 51 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto, bromfiets. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Ga je voor les bij Verkeersschool Take 4? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Leiden.

Aanbieding rijlessen & auto theorie gratis oefenen

Voordelig je auto rijbewijs halen? Maak gebruik van de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan.

Telefoonnummer en contactgegevens van Verkeersschool Take 4.

Deze school is gevestigd in Rijnsburg. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Mauritsplantsoen 38, 2231VR Rijnsburg. Contact per e-mail? Hierbij het adres: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op (071) 572 27 09, of 06 53 43 53 14. De school beschikt over een eigen site, hierbij: take4.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 280562340000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5909W2.

Wat is de locatie van Verkeersschool Take 4 precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Rijnsburg.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Rijnsburg. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Stoffer en Rijschool Zwanenburg.nl.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Verkeersschool Take 4

Slagingspercentage

59

Aantal examens

51

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 53 43 53 14

Website

take4.nl

Adres

Mauritsplantsoen 38

Postcode

2231VR

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

280562340000

Rijschoolnummer

5909W2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Take 4”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo