Rijschool Lamar

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Lamar.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Lamar is 36%, 170 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: auto. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Ga je beginnen met rijles bij Rijschool Lamar? Afrijden doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Leiden.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijschool Lamar.

De rijschool is te vinden in Katwijk Zh. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Colijnstraat 96, 2221AH Katwijk Zh. Bellen? Het telefoonnummer is 06 47 07 97 74. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 514615360000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 3084K5.

In welke plaats vind je Rijschool Lamar precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere rijscholen in de regio Katwijk Zh.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Katwijk Zh. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Goede Reis en Autorijschool Kees Onvlee.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Lamar

Slagingspercentage

36

Aantal examens

170

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 47 07 97 74

Adres

Colijnstraat 96

Postcode

2221AH

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

514615360000

Rijschoolnummer

3084K5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Lamar”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo