Autorijschool “De Rijk”

Alles wat je wilt weten over Autorijschool “De Rijk”.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool “De Rijk” ligt op 48%, 103 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). De rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Ga je van start met rijles bij Autorijschool “De Rijk”? Je rij-examen doe je bij een van de 2 examenlocaties: Zoetermeer, Rijswijk.

Welke keurmerken heeft de school?

Over de kwaliteit hoef je je bij deze school geen zorgen te maken, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Rijscholen die een keurmerk dragen moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool “De Rijk”.

De school is gevestigd in ‘S-Gravenhage. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Statenlaan 143B, 2582GK ‘S-Gravenhage. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is (070) 355 58 54, of 06 46 24 44 44. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: rijschoolderijk.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 677049210000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 3484Z8.

Wat is de locatie van Autorijschool “De Rijk” (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van ‘S-Gravenhage.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in ‘S-Gravenhage. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Top en Beni Autorijschool.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool “De Rijk”

Slagingspercentage

48

Aantal examens

103

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(070) 355 58 54

Telefoon-nr

06 46 24 44 44

Website

rijschoolderijk.nl

Adres

Statenlaan 143B

Postcode

2582GK

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

677049210000

Rijschoolnummer

3484Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool “De Rijk””

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool “De Rijk”
Autorijschool “De Rijk”

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo