Auto- en motorrijschool Ton Verhoeven

Alles wat je wilt weten over Auto- en motorrijschool Ton Verhoeven.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto- en motorrijschool Ton Verhoeven is 75%, 233 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Les je bij Auto- en motorrijschool Ton Verhoeven? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 CBR locaties: Leiden. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook les met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorie boek auto.

Contact & telefoon van Auto- en motorrijschool Ton Verhoeven.

De school is gevestigd in Voorschoten. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Mathilde Wibauterf 11, 2253RS Voorschoten. Dit is het e-mailadres van de rijschool: info@tonverhoeven.nl. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (071) 531 66 88, of 06 22 40 86 25. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: tonverhoeven.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 280513430000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5436W3.

In welke plaats vind ik Auto- en motorrijschool Ton Verhoeven (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in regio Voorschoten.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Voorschoten. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Potters Drive en AT JOHN autorijschool.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Auto- en motorrijschool Ton Verhoeven

Slagingspercentage

75

Aantal examens

233

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

info@tonverhoeven.nl

Telefoon

(071) 531 66 88

Telefoon-nr

06 22 40 86 25

Website

tonverhoeven.nl

Adres

Mathilde Wibauterf 11

Postcode

2253RS

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

280513430000

Rijschoolnummer

5436W3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto- en motorrijschool Ton Verhoeven”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Auto- en motorrijschool Ton Verhoeven
Auto- en motorrijschool Ton Verhoeven

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo