Rijschool Start

Lees alles over Rijschool Start.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Start ligt op 53%, 156 personen deden examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Rijschool Start? Dan heb je de keus uit 1 examenlocaties: Leiden. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek rijbewijs.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool Start.

De rijschool heeft een vestiging in Leiden. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Muldersstraat 34, 2321SE Leiden. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@rijschool-start.com. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06 39 33 59 79. Ze hebben een eigen website: rijschool-start.com. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 273523160000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5334A1.

Waar vind ik Rijschool Start?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in de regio Leiden.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Leiden. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersschool Mattemburgh B.V. en Verkeersschool Easydriving.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Start

Slagingspercentage

53

Aantal examens

156

Auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

info@rijschool-start.com

Telefoon

06 39 33 59 79

Website

rijschool-start.com

Adres

Muldersstraat 34

Postcode

2321SE

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

273523160000

Rijschoolnummer

5334A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Start”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo