Autorijschool Kuijt

Alles wat je wilt weten over Autorijschool Kuijt.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Kuijt is 75%, 36 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Begin je met rijles bij Autorijschool Kuijt? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Leiden.

Adresgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Kuijt.

De rijschool is gevestigd in Valkenburg Zh. De adresgegevens: ‘t Boonrak 48, 2235EG Valkenburg Zh. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 06 83 23 41 79. Deze rijschool heeft een eigen site: autorijschoolkuijt.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 510306240000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6309R0.

Waar bezoek ik Autorijschool Kuijt (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in de regio Valkenburg Zh.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Valkenburg Zh. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Köse en Verkeersschool Jannie Jansen.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool Kuijt

Slagingspercentage

75

Aantal examens

36

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 83 23 41 79

Website

autorijschoolkuijt.nl

Adres

't Boonrak 48

Postcode

2235EG

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

510306240000

Rijschoolnummer

6309R0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Kuijt”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo