Verkeersopleidingen Maart & Dick

Op deze pagina vind je alles over Verkeersopleidingen Maart & Dick.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersopleidingen Maart & Dick is 66%, 88 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). De school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Start je met rijles bij Verkeersopleidingen Maart & Dick? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-locaties: Leiden. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Verkeersopleidingen Maart & Dick.

Deze rijschool is gevestigd in Rijnsburg. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Brouwerstraat 64A, 2231HS Rijnsburg. Neem contact op per e-mail via: info@maart-en-dick.nl. De school is telefonisch bereikbaar op (071) 402 67 26, of 06 51 91 54 00. Deze rijschool heeft een eigen site: maart-en-dick.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 624246370000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 5578N2.

Wat is de locatie van Verkeersopleidingen Maart & Dick precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Alle rijscholen in de regio Rijnsburg.

Bekijk alle Rijscholen in Rijnsburg. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Sabire en Rijschool Goede Reis.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Verkeersopleidingen Maart & Dick

Slagingspercentage

66

Aantal examens

88

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

info@maart-en-dick.nl

Telefoon

(071) 402 67 26

Telefoon-nr

06 51 91 54 00

Website

maart-en-dick.nl

Adres

Brouwerstraat 64A

Postcode

2231HS

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

624246370000

Rijschoolnummer

5578N2

Reviews

0.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Rens

    Ik heb er ook rijlessen gehad bij maart en dick maar er wort de helle tijd tegen je geschreeuw en als je een vraag stelt dan wort je meteen afgesjouwd maakt niet uit of mijn moeder een vraag stelt. En ik ree met iemand samen die gewoon huilen van haar scooter afging en heb er meer mensen huilen het pand zien verlaten. En af je je examen heb zit je zo in de emotie op de brommer dat je fouten maakt die niet nodig zijn.

Verkeersopleidingen Maart & Dick
Verkeersopleidingen Maart & Dick

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo