Verkeersopleidingen Maart & Dick

(1 klantbeoordeling)

Alle informatie die je nodig hebt over Verkeersopleidingen Maart & Dick.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersopleidingen Maart & Dick is 70%, 103 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: auto. Ga je voor rijles bij Verkeersopleidingen Maart & Dick? Dan heb je de keuze uit 1 CBR-afrijdlocaties: Leiden. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek rijbewijs b.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Verkeersopleidingen Maart & Dick.

Deze school heeft een vestiging in Rijnsburg. Op zoek naar adresgegevens? Brouwerstraat 64A, 2231HS Rijnsburg. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: info@maart-en-dick.nl. Iemand van de rijschool spreken? Bel (071) 402 67 26, of 06 51 91 54 00. Ze hebben een eigen site: maart-en-dick.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 624246370000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 5578N2.

Waar bezoek ik Verkeersopleidingen Maart & Dick (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Rijnsburg.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Rijnsburg. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Het Groene Rijden en M van Doesselaar t.h.o.d.n. NXXT.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersopleidingen Maart & Dick

Slagingspercentage

70

Aantal examens

103

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

info@maart-en-dick.nl

Telefoon

(071) 402 67 26

Telefoon-nr

06 51 91 54 00

Website

maart-en-dick.nl

Adres

Brouwerstraat 64A

Postcode

2231HS

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

624246370000

Rijschoolnummer

5578N2

1 review for Verkeersopleidingen Maart & Dick

1.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Rens

    Ik heb er ook rijlessen gehad bij maart en dick maar er wort de helle tijd tegen je geschreeuw en als je een vraag stelt dan wort je meteen afgesjouwd maakt niet uit of mijn moeder een vraag stelt. En ik ree met iemand samen die gewoon huilen van haar scooter afging en heb er meer mensen huilen het pand zien verlaten. En af je je examen heb zit je zo in de emotie op de brommer dat je fouten maakt die niet nodig zijn.

Verkeersopleidingen Maart & Dick
Verkeersopleidingen Maart & Dick

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo