Rijonderwijs-Meppel

Alle details over Rijonderwijs-Meppel.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijonderwijs-Meppel ligt op 67%, 21 personen deden examen (rijbewijs B). Rijonderwijs-Meppel biedt ook opleiding(en) voor professionals: . Begin je met rijles bij Rijonderwijs-Meppel? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Meppel. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek rijbewijs b.

Contact & telefoon van Rijonderwijs-Meppel.

Je vindt de rijschool in Meppel. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Fok 5, 7944RC Meppel. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 29 49 43 21. Het KvK-nummer van de rijschool is: 832354260000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 7267G8.

Wat is de locatie van Rijonderwijs-Meppel (route & kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Meppel.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Meppel. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Rijcenter Gons en Rijschool Damatius.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijonderwijs-Meppel

Slagingspercentage

67

Aantal examens

21

Telefoon-nr

06 29 49 43 21

Adres

Fok 5

Postcode

7944RC

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

832354260000

Rijschoolnummer

7267G8

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. R. Van der Meer

    Ik heb eigenlijk faalangst en bij een andere rijschool in Meppel had ik niet een relaxed gevoel maar ben over gestapt op advies van mijn vriendin die ook bij Rijonderwijs Meppel lest en Bernhard geeft je veel beter gevoel waardoor mijn lessen veel sneller gingen. Goed en duidelijke uitleg en in 1x geslaagd

Rijschoolspecialist.nl
Logo