Rijaccent

Lees meer over Rijaccent.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijaccent is 70%, 33 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! (Praktijk)les volgen bij Rijaccent? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties: Heerenveen.

Alle contact- en adresgegevens van Rijaccent.

De school heet een locatie in Wolvega. Op zoek naar de adresgegevens? Pieterslaan 11, 8471CL Wolvega. Contact per e-mail? Hierbij het adres: [email protected]. Voor telefonisch contact bel je met 06 23 12 29 18. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 585950660000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 8466R5.

In welke plaats zit Rijaccent (route & kaart)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Wolvega.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Wolvega. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Ramautar en Rijschool Ziezo.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijaccent

Slagingspercentage

70

Aantal examens

33

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 23 12 29 18

Adres

Pieterslaan 11

Postcode

8471CL

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen

KvK-nummer

585950660000

Rijschoolnummer

8466R5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijaccent”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo