Rijaccent Wolvega ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Rijaccent

Op deze pagina lees je alles over Rijaccent.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijaccent ligt op 71%, 31 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je beginnen met rijles bij Rijaccent? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Heerenveen.

Auto theorie & korting rijlessen

Geld besparen op je autorijbewijs? Bekijk de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijaccent.

De rijschool heeft een locatie in Wolvega. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Pieterslaan 11, 8471CL Wolvega. Je bereikt ze per e-mail via: [email protected]. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 23 12 29 18. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 585950660000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 8466R5.

In welke plaats vind je Rijaccent (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in de buurt van Wolvega.

Klik hier voor alle Rijscholen in Wolvega. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschoollimmie en Rijschool Vrijburg.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijaccent

Slagingspercentage

71

Aantal examens

31

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 23 12 29 18

Adres

Pieterslaan 11

Postcode

8471CL

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen

KvK-nummer

585950660000

Rijschoolnummer

8466R5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijaccent”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo