GijsRijbewijs

Alle details over GijsRijbewijs.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van GijsRijbewijs is 43%, 40 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Ga je van start met rijlessen bij GijsRijbewijs? Rij-examen doe je bij één van de 2 examenlocaties van het CBR: Heerenveen, Meppel.

Telefoonnummer en adresgegevens van GijsRijbewijs.

De school is te vinden in Willemsoord. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Koningin Wilhelminalaan 1, 8338KA Willemsoord. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 20 20 58 69. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 82109480000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6632A1.

In welke plaats zit GijsRijbewijs (route & kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Andere rijscholen in Willemsoord.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle rijscholen in Willemsoord. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: A.F.rijden en Autorijschool Kees Saarloos.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: GijsRijbewijs

Slagingspercentage

43

Aantal examens

40

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 20 20 58 69

Adres

Koningin Wilhelminalaan 1

Postcode

8338KA

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen, Meppel

KvK-nummer

82109480000

Rijschoolnummer

6632A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “GijsRijbewijs”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo