Rijopleiding-Rij-Sterk

Alle gegevens over Rijopleiding-Rij-Sterk.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijopleiding-Rij-Sterk ligt op 61%, 62 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Rijopleiding-Rij-Sterk? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Meppel. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijopleiding-Rij-Sterk.

De rijschool heeft een locatie in Steenwijk. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Arsenaal 8A, 8333DC Steenwijk. Bellen? Het telefoonnummer is 06-12505664. Het KvK-nummer van de rijschool is: 546158280000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7318K0.

Waar bezoek je Rijopleiding-Rij-Sterk precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Meer rijscholen in regio Steenwijk.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Steenwijk. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Westhof en Verkeersschool Hans Oldeman.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijopleiding-Rij-Sterk

Slagingspercentage

61

Aantal examens

62

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-12505664

Adres

Arsenaal 8A

Postcode

8333DC

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

546158280000

Rijschoolnummer

7318K0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijopleiding-Rij-Sterk”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo