Rijopleiding-Rij-Sterk

Lees alles over Rijopleiding-Rij-Sterk.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijopleiding-Rij-Sterk is 48%, 69 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijopleiding-Rij-Sterk? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Meppel. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Beschikt deze rijschool over een keurmerk?

Over de leskwaliteit hoef je je bij deze rijschool geen zorgen te maken, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool verzekerd van hoge leskwaliteit.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijopleiding-Rij-Sterk.

Deze school heeft een vestiging in Steenwijk. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Arsenaal 8A, 8333DC Steenwijk. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06-12505664. Het KvK-nummer van de rijschool is: 546158280000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7318K0.

Waar vind ik Rijopleiding-Rij-Sterk (kaart en route)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Steenwijk. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Rijschool Balgobind en Rijschool Nieuwenhuis.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijopleiding-Rij-Sterk

Slagingspercentage

48

Aantal examens

69

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-12505664

Adres

Arsenaal 8A

Postcode

8333DC

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

546158280000

Rijschoolnummer

7318K0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijopleiding-Rij-Sterk”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo